Seleccionar página

En L'Informatiu (13h), previa Pleno ordinario junio (orden del día)

Aquest dijous a "En Pousfunditat" un altre especial més d'en Rosendo Cardona. En aquesta ocasió parlarà del llibre de B.S.Johnsosn "Los Desafortunados", el disc de Patty Bravo "Bambola" i la película iraní "Una chica vuelve a casa sola de noche" d'Ana Lily Amirpour

En directo

Actualidad en la Radio

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.

Facebook

Oferta formativa de La Guaita de cursos de formació ocupacional subvencionats perl Servei d'Ocupació de Catalunya i cursos d'alfabetització digital. Ens ens parla Marta Oriol, tècnica de La Guaita.

od.lk/f/Nl8xNjg5ODE1Mjlf
... + info- info

Veure en Facebook

Castelldefels Coffee amb Manuel Reyes, portaveu del PP.
od.lk/f/Nl8xNjg5ODExOTlf
... + info- info

Veure en Facebook

A CAPsules de Salut avui: Com es realitza l’acolliment a adolescents amb patologies mentals greus a l’àrea de medicina d’adults. Amb Mercè Sans, infermera referent de salut mental al CAP El Castell.
Pots escoltar l'espai a través d'aquest link:
od.lk/f/Nl8xNjg5NjY5MThf
... + info- info

Veure en Facebook

Entrevista a Ramon Franquesa, professor d'Economia Mundial a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i ponent a la presentació de Marea Pensionista de Castelldefels que se celebra aquest divendres a les 18:00 h a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.
Link: od.lk/f/Nl8xNjg5MzMzNzZf
... + info- info

Veure en Facebook