“La millor manera de conèixer les opinions dels veïns de cada barri és estar al carrer, escoltant i prenent nota sobre possibles millores a realitzar”, afirma l’alcaldessa Maria Miranda (PSC)

Des del mes de gener, l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), està visitant tots els barris de la ciutat amb l’objectiu d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat per conèixer de primera mà les seves necessitats. L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), va dedicar la jornada del passat 21 de maig al barri de Bellamar per recollir les impressions i observacions dels veïns, en el marc de la iniciativa “Alcaldessa compromesa amb tu” i el passat 24 de maig per completar les accions al barri va celebrar una trobada oberta amb el veïns i veïnes del barri de Bellamar al restaurant El Elefante. Els veïns i veïnes van trobar el seu espai per traslladar a l’Alcaldessa i al regidor de Protecció Civil, LLuís Soler (PDeCAT), les seves consultes, peticions o suggeriments.”L’objectiu és seguir sumant propostes, idees i esforços perquè Castelldefels segueixi creixent”, afirma l’alcaldessa.

A aquestes visites també hi acudeixen regidors i regidores del govern municipal per tal de poder tractar qüestions específiques de cada barri del municipi.

“La millor manera de conèixer les opinions dels veïns de cada barri és estar al carrer, escoltant i prenent nota sobre possibles millores a realitzar. Vaig néixer a Castelldefels i sóc conscient que cada barri de la ciutat té necessitats diferents”, exposa l’alcaldessa. “Aquest és l’objectiu que perseguim amb el programa ‘Alcaldessa compromesa amb tu’. Seré a cadascun dels barris de la ciutat recollint preocupacions, treballant per donar resposta, i sumant esforços amb la ciutadania perquè Castelldefels segueixi creixent”, afegeix Miranda.